Επαινος καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο συνεδριο Πρωτοβάθμιας υγείας

Η απόφαση της βράβευσης μας, με τον έπαινο της καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης, στο Πανελλήνιο συνέδριο οικογενειακής ιατρικής που έγινε στα Τέλη Μαρτίου στο Βόλο, για την ερευνητική εργασία μας πάνω στο σακχαρώδη διαβήτη, μας γεμίζει μεγάλη χαρά.

Είναι η δεύτερη φορά που βραβευόμαστε στη χώρα μας σε εργασία για το διαβήτη, έχοντας ήδη συμμετέχει και με άλλες ερευνητικές εργασίες για το ίδιο θέμα, όχι μόνο σε Ελληνικά επιστημονικά συνέδρια, αλλά και σε πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια και συνέδρια Γενικής/Οικογενειακής ιατρικής.

Η βράβευση αυτή μας είναι το αποτελέσμα, της συστηματικής και ουσιαστικής συνεργασίας, ακόμα και απο τις διαφορετικες δομές που πλέον εργαζόμαστε ο καθένας. Μια συνεργασία που ξεκινήσαμε εδώ και χρόνια (οταν ακόμα εργαζόμουν κι εγώ στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας), στη διαχείριση και στη βέλτιστη αντιμετώπιση των Διαβητικών ασθενών στο Κέντρο Υγείας.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, για τη διάκριση αυτή, αλλά κυρίως σε όσους συνεργαστήκαμε για την εργασία αυτή και συγκεκριμένα στην επισκέπτρια Υγείας κ. Χαλιδιά, αλλά και στους οικογενειακούς ιατρούς κ.κ. Patrizia Bringiotti , Σοφία Χυτήρη, Γ. Περράκη και τη Διευθύντρια του ΚΥ Κέρκυρας κ. Σοφία-Κορίνα Μαυροπούλου και τον Ψυχίατρο κ. Πέτρο Αργίτη.


παρουσίαση διαχείρησης ασθενών με σακχαρώση διαβήτη στο ιατρείο

Ο οικογενειακός γιατρός είναι πάντα δίπλα σας